Despre

Pensiunea Zolddiofa se află în județul Covasna, Bicfalău, în mijlocul unei livade de un hectar, în vecinătatea pădurii. Pensiunea se compune din două clădiri, prima este un conac construit în anul 1801, care are două camere, două băi, o cameră de zi și bucătărie utilată. Cea de a doua clădire recent construită în stilul celui vechi are 6 camere cu baie proprie și o sală de mese pentru 35 de persoane cu bucătărie utilată. Noi punem accent pe mâncarea naturală, adică folosim totul din grădină (zarzavaturi, fructe, legume) și din gospodărie proprie (ouă, lapte, brânză, pâine etc.), ceea ce la Bicfalău este la îndemână, pregătim totul acasă. Totul a început acum 5 ani, când am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am refuzat chemoterapia, și mi-am schimbat stilul de viață. Am început să cultivăm totul în grădina noastră fără pesticide, natural. Am început să folosesc plantele medicinale și să coc singură pâine din făină de secară cu semințe de in și susan. Am pus accent pe terapia de oxigen, făcând plimbări zilnice prin pădure. Datorită acestor lucruri mă simt minunat.

Citeste mai mult »

Camere

Camerele pensiunii sunt dotate cu mobiliere similare de pe vremea bunicilor, de acum 200 de ani. Paturile sunt extrem de confortabile, fiind dotate cu saltele din spumă cu memorie. Camerele nu au televizor, radio sau video, însă conțin WiFi și o bibliotecă.

Băile foarte spațioase, dotate cu cabină de duș.

Sufrageria și sala de mese: Ambele case au în dotare un șemineu. Conacul vă oferă posibilitatea de a lua micul dejun în bucătăria dotată cu mobila pictată a bunicii, sau în cazul în care vremea este prielnică, pe terasa aflată lângă salcâmul de 200 de ani.

Noua clădire include o sală de mese cu șemineu, o bucătărie echipată cu de toate și o terasă situată în mijlocul livezii.
Aici se servește micul dejun, prânzul și cina. Cei care ar dori să gătească, au posibilitatea s-o facă. Camera de zi are TV prin satelit, WiFi funcționează în întreaga casă, și la cerere, vă putem oferi chiar și telefon.

Citeste mai mult »

Mancare bio

Puteți savura pâinea de casă crocantă, pe care o coacem chiar noi, utilizând metoda bunicii, prin dospire naturală și mijloace simple, casnice.

Legumele și fructele sunt produse de către noi, în funcție de sezon, pe baza experienței și sfatul strămoșilor noștri și nu conțin substanțe chimice.

Aici puteți gusta brânzeturi de casă, urdă, lapte proaspăt și ouă de casă.


Rezervari